Kontorshörnan.

Nu ni börjar det hända lite här hemma igen. Vi stagnerade lite efter målande i kök och vardagsrumspysslande. Lova har fortfarande en halvmålad vägg efter färgprover, haha. Men, nu har vi fått en liten spark i baken igen och igår lassade till och med ur de där lådorna vi inte visste vad vi skulle göra av. High five.
 
 
En tjuvkik på kontorshörnan innanför hallen. Vi har lite konstig planlösning med enorm hall som liksom har som ett halvrum där altandörren är, visste inte riktigt vad vi skulle göra av det men den klassiska mixen av kontor och gästrum tror jag blir bra här. Det känns så lyxigt att kunna husa hela familjen utan att offra hela vardagsrummet numer. Tror vi kommer trivas bra här tills vi så småningom hittar vårat eget.
 
Micke är iväg ikväll så jag har två vildingar som springer runt och leker spioner. Oh my vad de har energi vi försöker göra av med. Äventyrsbadet hela eftermiddagen igår och idag hängde de med pappa ute i många timmar medan jag jobbade. De går från bästavänner till hund och katt på en sekund och så tillbaka igen. Puh. Är det fler som är hemma med sina små och som är sugna på lekdejt måste ni hojta till!
 
 
 
6
Maddo - 9 månader som mamma

Ser fram emot att se flera bilder. Först när du skrev att kontorshörnan var i en hall så tänkte jag hallen som man kommer in i utifrån. Sen när du skrev att de skulle vara som ett gästrum med fick ja kortslutningen och tänkte "va?! Ska de ha ett gästrum i hallen?!?!?!?" Sen kom jag fram till att de kan ju finnas fler hallar i ett hus än ju entrehallen. haha...
Det skulle vara roligt att veta om ni bor i hus? Har ni köpt eller hyr? Det kanske du redan skrivit med att jag har missat.
kramar!

Svar: Hahah ja det ÄR lite konstigt men som du säger är det mer som en entrédel och så detta "rum" som är innanför men ändå öppet :D

Vi hyr en del av ett tvåfamiljshus, så har trädgård och allt och det känns som bästa möjliga mellanläge i jakten på att köpa eget :)

Kram!
Madeleines.se

Moa

Hade vi bott i samma stad hade vi kunnat haft lekdate 😊 men bor i Örnsköldsvik. Inte jätte långt bort men inte allt för nära heller 😊 härligt att ni trivs i Norrland 😊 kram

Svar: Se där ja! Micke har kusin där uppe så vet precis 👏🏼 Kram och tack, känns kanon!
Madeleines.se

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Vilken mysig hörna! :)

Michaela

Det blir verkligen jättefint hos er! Känns ändå som att ni tänker bi ett slag då ni fixar och donar? Det är inte jätte temporärt?

Kraaaam

Svar: Planen var inte att fixa så egentligen, men det var sååå mycket hål i väggarna och hyresvärden betalar så vi ser det som en investering i att trivas :D Det kan ju både gå fort och ta nått år att hitta rätt och känner ingen stress utan det får ta den tid det tar, vi hyr ju in oss i rätt område i förhållande till skola osv så det känns jättebra! :)

Kram vännen!
Madeleines.se

Nina

*Hojt hojt* Är hemma med min 2,5-åriga L och 7-månaders V (nåja, storasyster är förvisso ett 15h-förskolebarn tisd-torsd). Vi brukar t ex turnera mellan olika lekparker i Sidsjö/Södermalm eller fåren/fåglarna vid sjön de dagar vädret och humöret tillåter medan lillasyster njuter vagnssovning. Vi kanske får se till att springa på varandra någon dag? :)

Svar: Ja men jättegärna!! Jag får inte upp någon mail här tror jag? Men kan inte du skicka till mig? kontakt@mefotografi.se :)
Madeleines.se

Anna

Här är en till hemma-mamma i Sidsjö-området som gärna hittar på något! ☺ Har två små troll hemma på 2.5 år och 4.5 månader. Storebror går på förskola 15 timmar i veckan så det finns oftast mycket energi kvar att hitta på bus under veckans resterande timmar! ☺

Annonsera här »