Det där med sommar

Sa det till Micke i bilen påväg hem förut. Nu är det faktiskt sommar. När man springer in och handlar snabbt i korta shorts och möts av en värmevägg när man kommer ut ur butiken. Underbart. Vi slängde med en stor filt och hängde vid havet hela eftermiddagen idag.
 
 
Och det bästa av allt med efterjobbethäng är ju att man är nästan helt ensamma trots att det är semestertider. Vi åkte ut till Alnö som jag mest bara åkt förbi för att spana någon gång innan. Lugnt och skönt, och mjuk sand vilket ju är superviktigt för en sån som mig. Haha. Dit lär vi åka fler gånger. Jag är så knäpp. Ni som hängt med en stund vet ju om min fobi för sand och glasspinnar. Jag håller aldrig i pinnen utan vecklar ned och snurrar pappret som en gammal dam. Det är något med den där strävheten..
 
 
5
Eleni

Haha, vad roligt att du skriver det precis nu! Jag och en vän satt på balkongen tidigare ikväll och åt glass och jag talade om hur hemsk jag tycker att glasspinnar är och därför snurrar jag in hela glasspinnen med pappret när jag äter. Det går liksom bara inte att hålla i och ännu värre om man skulle råka slicka på pinnen! Uuuuh, ryser i hela kroppen!

Svar: Hahaha jaaaa, eller bita! Fy!! Härligt vi är fler ;D
Madeleine Englund

Else-Britt

Härliga bilder, Madde!

Frida

Har följt din blogg från och till sen du väntade Lova. Vad stora dina barn är nu! Blir du inte sugen på ett tredje barn? Jag är gravid med mitt första barn som är färdigbakad i början av augusti. Jag är 29 år och har längtat i flera år efter barn. Det har varit svårt att "hitta" den rätta. Den rätta hittade mig istället. :)

sanna hyvärinen

Har ni vågat bada ännu :)

Petra

Åh, samma här. Ryser utav bara tanken på att slicka glassen närmast pinnen, eller fuktigt trä.. glasspinne 🙈😂

Annonsera här »