Mysterielösning

Tog turen upp till Norra i blåsten idag. Utmanade ödet lite då vi nästan blåste bort förut, men poff när vi kom upp så lugnade det sig lite och vi hade härliga timmar med glasshäng och mysterielösning. Yes, vi hittade lappar i träden man kunde följa i jakt på en nyckel och både jag och Lova blir ju som tokiga av sånt där, haha.
 
 
Det tog dock slut utan att hitta nyckeln där på slutet. Antar att det var något som använts tidigare eller kanske man kan gå med barnen tidigare på dagen? Måste undersöka! Och det fick mig genast att tänka på att det är dags att ta årets tur i trolska skogen snart - vi har varit alla år sedan det drog igång och både vi och barnen har alltid älskat det även om det börjar bli himla mycket folk!
 
Nu ska vi packa väskorna för ett dygn nere i stockholm imorgon, just the two of us. Och så ska jag fota denna bloggare/instagrammares slottsbröllop på lördag, längtar!!
 
 
1
Stella

Så fint du hade skrivit om oss på din blogg (fotograf) och alltid så härligt att se bilderna. Gör mig alltid så glad och lycklig. Tänk att det är nästan ett år sen nu<3

Annonsera här »