HURRA!

Hipp hurra Sverige på nationaldagen! Eller, gratulerer med dagen som jag ju vill säga efter så många år i Norge men så tror jag inte att någon säger här? Grattis, liksom? Vi har iallafall firat med vänner och jag älskar att Sverige också börjar få till det där med nationaldagsfirande.
 
 
Det blev förmiddag och lunch med förskolegängets stora och små ute på landet. Så himla coolt att de bodde granne med en tomt vi ju tittat på utan att vi visste. Blev inget för oss alltså, men det hade ju varit nått ^^
 
Sedan rullade vi direkt vidare till våra kära vänner ute i Juniskär för jordgubbstårta och ännu mera spring på dom små, medan vi satt och pratade bort hela eftermiddagen i solskenet. Alltså så himla härligt. Hoppas ni haft en mysig dag ni också!
 
2
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

så fina bilder

Svar: Tack snälla!
Madeleines.se

Karin

Du tar så fantastiska bilder! Älskar ljuset i dem! Har aldrig tänkt på det innan, men inser nu när du skriver att man faktiskt inte firar nationaldagen så värst här i Sverige. Jag kan inte minnas att jag nånsin har gjort det iaf. Lite trist kan tyckas! Tack för en underbar blogg! =)

Svar: Så himla glad jag blir! Tack!! Och ja visst är det lite så, men känns som det börjar komma alltmer nu - heja heja :D
Madeleines.se

Annonsera här »