On the go

Well hello there, mitt i packning och fix här hemma. Ängsspringning i pyjamasbyxor sysslade vi med en annan eftermiddag. Idag tror jag nästan att det är storm här uppe och alla fina blommor i träden ute på gården är bortblåsta!
 
 
Imorgon eftermiddag rullar vi nedåt i landet för första gången sedan flyttlasset gick uppåt lagom till årsskiftet. Värmland, familjetid och bröllopsfotografering väntar, och så en snabbvisit till Oslo förstås. Jag börjar nästan gråta av bara tanken på att jag ska få krama Johanna med familj igen och blev alldeles tårögd när vi pratade lördagsplaner som förr i tiden tidigare idag. Herregud så underbart.
 
Så, nu checkar vi av listan och ser så att vi får med allt. Vi tar dock bilen ned så det där med att slippa tåg med all packning som vi är vana vid gör ju redan att det känns easy peasy trots en himla massa mil i resväg, men kanske jag inte ska säga något förrän imorgon, haha!
 
 
3
Johanna

Så fina bilder! :)

Svar: Tack snälla!
Madeleines.se

EM

Åh! Helt underbara bilder! Men jag måste fråga, hur får du gräset sådär grönt som det är på bilden ? Får aldrig till det :/

Svar: Åh jag ska visa i ett blogginlägg! Så snart jag är hemma igen, busenkelt :D
Madeleines.se

EM

Åh ja gärna! Jag väntar här med spänning! :D Håller på o bli tokig, bilder blir inte som jag vill utan att jag vet hur man gör...känns som om jag "förstör" en hel del :/

Svar: Åh hoppas det var till lite hjälp iallafall, säg till om du kommer på nått mer 💗
Madeleines.se

Annonsera här »