På landet.

Tänk att min man är uppvuxen i dessa vyer. Jag frågade senast igår om inte han också blir helt till sig när vi är här ute, men det är ju vardag för honom medan jag mest springer runt och ropar "guuuud" igen och igen, haha.
 
 
Här ute ska vi bo. På landet. Och jag drömmer om att kombinera med dagsljusstudio och så kan jag ju ha porträttfotograferingar ute alldeles i närheten.
 
Torsdagsfredag idag och vi har just landat hemma en snabbis för att invänta pappan. Fix inför midsommarfirande med vänner står på schemat. Med sleepover, till Lovas stora förtjusning. Så vi ska handla lite och så måste vi förbi och hämta familjens kanske viktigaste medlem, Katten, som Lion glömde kvar hos farmor och farfar igår.
 
Ska ni göra något speciellt över midsommarhelgen? Det känns som en evighet sedan vi firade i Sverige. 3 år sedan tror jag. Förra året var vi i Norge, året innan det var det ju nära vänners bröllop så Lova måste varit 2,5 år sist vi var hemma över midsommar, och Lion pyttebebis. Ska bli så mysigt att visa barnen den svenskaste av traditioner på nära håll igen!
 
Kram i sommarvädret!
 
5
Diana

Åh så vackert! Svensk sommar när den är som bäst :)

Hoppas ni får en trevlig midsommar!

ISA

ibland kan jag längta efter ett lugn, avslappnat och härligt lantställe. Tror det skulle göra alla gott <3

Stella

Glad midsommar!!😘

Dallia K

Jättefina bilder.

Emely

Naturen är underbar! Jag är också uppvuxen så och längtar tillbaka. Nu är min sambo inte lika förtjust i tanken så jag tror vi kommer få bo kvar i stan ett tag till :) Å andra sidan finns det fördelar med det också. Speciellt om man gillar att vara bekväm... ;)

Annonsera här »