For your thoughts

Detta print blir fint att få upp på väggen. A peony for your thoughts heter det och känns nästan drömlikt. Vi har ju bott i Sverige i 3 månader nu strax, men besparar oss lite för onödiga hål i väggarna så annat som åkt upp har mest fått göra det med tejp eller i något av alla tusentals hål som redan finns, haha. Men denna ska faktiskt få sig en egen hängare, tillsammans med några personliga print över soffan tror jag.
 
 
Linnekuddarna från H&M är budget tips!
 
Hej mitt i veckan tänkte jag men sneglade upp mot kalendern och såg det var torsdag. Vi har pusslat denna förmiddag men nu är jag färdigjobbad och redo för långhelg med vildingarna. De har börjat prata så mycket om Oslo igen, båda två. Glada att ha farmor och farfar nära såklart, men tror det börjat sjunka in att vi faktiskt bor här nu och att gänget på denna förskola på något vis ska ersätta de gamla? Något som såklart inte varken går eller stämmer, men i deras värld känns det ju lite så förstås.. Inte så länge kvar tills vi ska neråt och hälsa på nu iallafall, kortare än vi bott här, läääängtar!!
 
Kul att ni verkar vara ett gäng som önskar mer mat- och receptinlägg också förresten! Lovar komma igång igen där, det är ju perfekt för egen del att ha sparat när inspirationen tryter också : )
 
 
4
Annonsera här »