Tävling med Kronfågel

Vet ni vad? Ni minns säkert att vi testade minutkyckling för någon vecka sedan, och nu har jag fått lov att tävla ut ett smarrigt kit med både minutfilé, kycklingbacon, kycklingpinnar, minutskivor, minutkyckling och kryddmarinerad kycklingfilé till ett värde av 300kr. Perfekt i vardagspusslet.
 
 
Vi kör busenkla regler, det enda ni behöver svara på är vilka smaker Minutkyckling kommer i, samt berätta kort varför du skulle vilja vinna, i en kommentar här hos mig. Tävlingen pågår till och med 3/4 och vinnaren dras nästa vecka.
 
Några av mina bloggkollegor kör samma tävling, ni hittar dom här.
 
Detta är ett samarbete med Kronfågel.
 
37
Lisa

Smakerna är klassisk, bbq och Caesar! Som nyblivet ensamstående skulle detta underlätta vardagen för mig, jag har fortfarande inte kommit in i alla nya rutiner och just matlagningen är något som skulle vara skönt att spara tid på :)

Alexandra

Smakerna är Ceasar, BBQ och Classic.

Jag vill vinna helt enkelt för att kyckling är så himla gott, och är en perfekt "smalmat" för mig och min sambo som jobbar på att tappa lite vikt. Vi försöker äta mer av fågel och fisk samt dubbelt med grönsaker mot för tidigare :)

Amalia Jansson

Smakerna är Ceasar, BBQ och classic.

Jag vill vinna för att på måndag börjar jag mina tolv veckor mot bikini fitness tävling och det innebär 12 veckor utav diet. Kyckling är relativt dyr mat och för att få lite variering och liva upp dessa tolv veckor på dieten så skulle det vara så kul att få pröva detta. Jag älskar kyckling i alla former och detta låter ju så gott.

Weronica

Smakerna är Classic, BBQ och Caesar :)

Jag vill vinna för att min man älskar kyckling, han skulle kunna äta det varje dag - men jag tycker att kyckling är så svårt att laga, det blir aldrig bra när jag gör det, bara torrt och smaklöst. Så det vore perfekt att få prova lite nya produkter så att maten blir god istället!

Amanda

Smakerna är Classic, Caesar och BBQ.

Jag vill vinna eftersom att jag har ett stort intresse för matlagning. Det hade varit super mysigt att få ordna en middag till familjen i trädgården nu när solen och värmen äntligen börjar komma.

Helena i Uppsala

Classic, Caesar och BBQ
Ja, kyckling är fortfarande riktig festmat för mig och det kommer ju några kycklinghelger här i vår framför allt Valborg/Sista april. Då ska man sitta på filt i Engelska parken och ha picknick på hel grillad kyckling, potatissallad och champagne före mösspåtagningen i Carolinabacken.

Kimsan

Svar: Classic, Caesar, bbq

Vill så gärna vinna för att underlätta vårt vardagspussel. Vi har två barn som älskar kyckling, men annars inte äter mycket kött. Vår dotter är väldigt smal, känner ingen hunger och glömmer bort att äta...sonen lider av en muskelsjukdom, överproduktion av muskler som ger honom muskelmassa, noll underhudsfett vilket kan låta som en önskedröm för oss "småtjocka". Tyvärr medför det ständig mjölksyra och stelhet så han måste ständigt medicinera för att kunna leva normalt.
Så lite lyxig snabbmat vore mer än välkommet mellan fotbollsträningar, innebandy, jazzdans och ridning!

Elin

Classic, Ceasar-smak och BBQ-smak finns minutkycklingarna i.
Jag skulle jättegärna vilja vinna då jag tidigare gillat att stå i köket och laga mat, men har efter traumatiska händelser som lett till PTSD, tappat suget på att stå i köket. Så därför skulle jag vilja vinna kitet för att få åter lusten att laga och fixa iordning bra mat. Kyckling har alltid varit den stora favoriten för mig, men tar oftast långt tid att laga, så det var väldigt längesen jag åt. Hoppas på det bästa! :)

Anonym

Jag vill att min mat-kräsna 3-åring ska börja gilla kyckling. Eller - jag vill att han ska börja smaka och gilla allt, men detta är en start på vägen. Smakerna är BBQ, Ceasar och Classic.
-Jenny-

Berit Söllwander

Kycklingen finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ.
Jag vill gärna ha minutkyckling i frysen i kolonistugan. Det blir perfekt att ta fram till något gott efter en dag med trädgårdsarbete och pyssel.

Annelie

Classic, BBQ och Caesar är smakerna!

Jag och familjen älskar kyckling! Familjens små hjälper mer än gärna till i köket och då uppskattas det med smidiga rätter.

Anonym

Åhh vilken härlig tävling!Smakerna är Classic, Caesar och BBQ och jag hoppas på att vinna eftersom jag och min familj älskar god mat och då gärna provar kronfå ges nya sortiment!

Evelina

Smakerna är Classic, Caesar och BBQ!

Ser framför mig kycklingsallader och baguetter gjorda med kronfågels minutkycling ute på våran nybyggd altan till sommaren...aaah! =)

Jag har under några månaders tid kämpat med att hitta vardagsmat som går snabbt och lätt OCH som godkänns av våran lilla som blir mer och mer kräsen när det kommer till mat. Kyckling är dock något som oftast gått hem så att få prova på dessa nyheter vore jättekul och uppskattas säkert!

Nicole

Smakerna är Classic, Caesar och BBQ.
Jag skulle vilja vinna då jag precis fått mitt första barn och detta kit skulle vara perfekt och smidigt att laga till då man inte har samma tid och ork att laga mat. Dessutom är ju kyckling himla gott och kan varieras på många sätt! 😊👍🏻

Maria

Svar: Classic, Caesar & BBQ.

För att jag helt enkelt bara älskar kyckling och som arbetssökande skulle 300 kr att köpa kyckling för vara guld värt!

Sandra

Smakerna är Bbq, Classic och Caesar.
Kyckling är en av få saker som alla i familjen gillar, men vi har liksom uttömt alla recept och skulle behöva prova nåt nytt.

Patricia

Smakerna kommer i Ceaser, klassisk och bbq!

Älskar att stå i köket och experimentera med nya smaker och nya produkter! Dock räcker inte ekonomin riktigt till detta då jag är heltidsstuderande och har en vild 2 åring. Kunna laga god, enkel mat och samtidigt få testa något nytt vore guld värt för oss :)

Helena Rahlenius

Smakerna är klassisk, BBC och Caesar.
Vi älskar kyckling här hemma och få in lite nytt vore så kul !
Helena.rahlenius@gmail.com

Emelie Mossberg Haquinius

Vi börjar med smakerna Classic, Caesar och sist men inte minst BBQ.
Jag vill vinna för att kunna bjuda hela storfamiljen på en middag härhemma 😊

Lena

Minutkyckling kommer i smakernaClassic, BBQ och Caesar. Jag skulle vilja vinna för att kunna skapa den perfekta caesar salladen och redan nu skapa de perfekta smakerna inför sommaren.

Emelie

Ceasar, Classic och BBQ är smakerna.

Och jag vill vinna för att helt enkelt testa något nytt och skulle passa bra då kylskåpet oftast ekar tomt. Och kyckling är ju gott! Så det är min lilla motivering. Haha!

Maria Nilsen

Svar: Ceasar, Barbecue och Classic, vi äter kyckling ungefär 5 dagar varje vecka men i olika versioner varje dag. Mina flickor äter inte kött bara kyckling och vit fisk, underbart att få köpt färdig kyckling att använda direkt i maten!!

linda

Smakerna är Ceasar, BBQ och Classic :)))

Hemma hos mig är kyckling en stor favorit skulle vara roligt att testa lite nytt med kyckling! :)

Linda

Smakerna är ceasar, bbq och classic. Jag skulle vilja vinna för jag är studerande och har svårigheter med ekonomin just nu. Dyra varor som kött är inte något jag äter varje dag fastän jag gillar det, kyckling är min favorit. Jag tränar ändå mycket så jag behöver en proteinkälla.

Sandy

Smakerna är bbq, caesar och classic.

Vill vinna eftersom jag som nybliven 23-åring(!) nyss börjat laga mat och denna vinst hade varit ett förberedande steg för mer komplicerad matlagning framöver.

ninni strömberg

Smakerna är En romersk kejsare (Ceasar) Grill (BBQ som det heter nu mera på svenska ) och Classic.
För mig skulle det vara trevligt att vinna för som arbetssökande så skulle det vara trevligt med något annat protein än ägg iblan till vardags. Kanske göra en kycklingomelett.

Svart-Stina

Smakerna är Classic, Caesar & BBQ.
Jag vill vinna för att jag gillar kyckling (äter inte mycket rött kött, så kyckling går alltid åt), så vore inte fel testa lite nya produkter :)

Jennifer Lundvall

Minutkyckling kommer i smakerna Classic, Caesar och BBQ


Vilken rolig tävling och härligt pris,
minutkyckling kan hjälpa när det blir kris!

Att laga mat tar tid från en stressig vardag,
ja middagen känns som ett riktig bakslag!
(efter en lång arbetsdag, med chefens ”imorgon tar vi nya tag!” Jag blir helt knäsvag och längtar efter fredag)

Men att vinna kyckling gjord på en minut,
då skulle jag av lycka slå bakut!

Hanna

Hej!

De kommer i smakerna Classic, Caesar och BBQ! Verkar så smarriga!

Jag vill vinna för att jag just nu kämpar med min vikt, och kyckling är då ett bra alternativ att äta. Att hinna med ett heltidsjobb, träning och alla sysslor där hemma är inte lika lätt som man tror. Jag tror att denna kyckling hade passat mig och min stressiga och snabba vardag. Vore så kul att testa!

Kram
Hanna

Frida

Klassik, bbq och Ceasar. Jag kan leva på kyckling, det bästa som finns :)

jacquline

Smakerna är Ceasar, BBQ och Classic.

Är man 25 år, har två barn, två hundar och hus samtidigt som man bara har en inkomst så blir tillfällena att bjuda familjen på mat inte så ofta. Hade velat bjuda tillbaka och lite lyxigare mat denna gången :)

Anna

Smakerna är Classic, Caesar och BBQ :)
Jag har blivit sådär äckligt vår-inspirerad som man ofta blir såhär års, och känner för att bland annat (förutom att städa, tvätta bilen och förnya garderoben - the usual) testa massa nya roliga recept! Satt senast igår och skrev ut fina kycklingrecept faktiskt, så detta vore ju toppen! :)

Jennifer

Smakerna är classic, caesar och bbq!
Minutkyckling behövs i mitt kylskåp. Är ofta ute i sista minuten (precis som nu i den här tävlingen) och de dagar när livet och psyket inte är på topp och orken att laga mat inte riktigt finns där är ju det här den magiska lösningen. Plus att studentkylskåpet ekar tomt och att jag ÄLSKAR kyckling. Ska börja skriva den där C-uppsatsen nu så hade varit en räddare i nöden.

Kristina

Min sambo och jag är lika dåliga på att laga mat så detta låter underbart enkelt och gott!

Kristina

CeasarCaesar, Classic och BBQ

Sandra Petersson

Jag skulle vilja prova nåt enkelt som går snabbt att äta när man har ont om tid. Du vet, när man inte orkar steka till färsk kyckling för att sedan tärna den ner i en god sallad. Smakerna är BBQ, classic och ceasar.

Julia | Nygift & nybliven husägare

Kul tävling! Smakerna finns i classic, Caesar och BBQ :)

Jag är inne i en period där jag vill prova nytt när de gäller middagar. Eftersom jag jobbar oregelbundet på sjukhuset här i Varberg så är det vitkigt att allt går snabbt att fixa till eller slänga ihop innan/efter jobbet.

Vi skull väldigt gärna prova dessa då det verkar väldigt smidigt och går att variera oändligt. Hoppas på vinst :)

Annonsera här »