Trädgårdsmästare & Recept

Årets trädgårdsmästare är igång. De fick nämligen ett varsitt litet kit för att kunna så körsbärstomater i påskägget i lördags. Så gårdagens förmiddag ägnades åt plantering.
 
 
De har fått flytta in i miniväxthuset som står i fönsterkarmen i vardagsrummet en stund nu. Blir spännande att se om de får flytta ut sen. Tycker det är så fint att göra sånt här med barnen, att de får lära sig ta hand om (som om jag är den bästa på just blomomhändertagning, haha, men ja ja) och se hur det växer. Lions planta de odlade i barnahgen förra året och tog med hem fick faktiskt skörd, om än väldigt sent.
 
Nu har vi ätit torsk med spenat och jag tror att lilleman åt mest av alla. Såg att det var över 10 000 som snurrat in på receptinläggen i gamla bloggen sedan jag flyttade för snart 1 år sedan (galna siffror!) och så slog det mig att det varit dåligt av den varan senaste tiden, är det något ni saknar och önskar mer av? Bara hojta eller klicka på hjärtat här under, det är perfekt för att visa vilken typ av inlägg som uppsattas. Vi gör ju denna bloggen tillsammans och utan reponsen från er hade jag aldrig tyckt detta varit så kul som jag gjort under dessa 6 år som jag hållit på!
 
 
9
Sandra - mamma till Alva-Li och Theodor

Underbara bilder! Theodor fick plantera solroskärnor för några veckor sedan och det är för mysigt att gå och vattna och titta på skotten som växer! Trevlig kväll

Svar: Visst är det mysigt!! Och viktigt för barnen att lära också tänker jag, två flugor i en smäll :)
Madeleines.se

Johanna

Vilken himla bra grej från påskharen! :)

Svar: Eller hur! Det blir så mycket godis oavsett runt påsk och i alla påskägg från släkten, så bra att fylla ut med lite annat :)
Madeleines.se

Anonym

Jaaa mer recept :) och foton på maten :) uppskattas av mig :)

Svar: Kul! Lovar bättra mig på den fronten :D
Madeleines.se

Sara T

Matinspiration är aldrig fel!
Och nu var det en bild på den där fantastiska koftan som Lion har igen... Hojta om du får för dig att sälja den när han vuxit ur den 😉

Svar: Jaha, insåg den kunde passa en vecka eller två till, haha! Storfavorit här också med andra ord, lovar att säga till om vi ska sälja sen när det är helkört att få på honom den ;)
Madeleines.se

Caroline Kempe

Så vackra bilder! :)

Svar: Men tack :)
Madeleines.se

Caroline

riktigt fina bilder, vilken kvalité :)

jag undrar en sak, har du köpt en egen domän till din blogg? jag behöver nämligen hjälp med det och letar efter någon som har gjort det som skulle kunna hjälpa mig mot betalning :)

Svar: Tack snälla! och yes jag kör egen domän, från binero.se - de har bra guider också tror jag :)
Madeleines.se

Emmelie -Mamma till två, ssk-student och kär.

Ja men vilken mysig grej att plantera, de gjorde mina för ett par veckor sedan nu med och de växer så fint så =)

Svar: Visst är det roligt!! Hoppas jag inte har ihjäl dom bara, haha!
Madeleines.se

Sara

Åh, så himla fint! :) Kul idé i påskägget!

Malin S

Älskar dina recept!!

Svar: Vad kul, lovar bättra mig där igen ^^
Madeleines.se

Annonsera här »