Att se

Hurra för att starta sommaren med glasögon att se ordentligt i. Det låter säkert jättekonstigt jag har ju haft mina tidigare länge, men jag har ju gått runt med fel styrka på ena ögat upptäckte vi när jag skulle ordna linser. Så, ett par kompletterande glasögon fick det bli också som jag hämtade ut idag och så ska jag se om det går att byta glas i mina andra!
 
 
Dessa är från Smarteyes non-violence kollektion och hur tuffa är dom inte? Sådär lagom retro som jag gillar dom, med stora bågar så man inte stör sig så på kanten. Och guldigt kändes lite extra tjusigt till sommarbränd hud sen, så det fick bli dom med grönt på sidorna.
 
Har ni haft en fin dag? Vi har hängt lite på landet och nu har jag suttit med mamma i telefonen och korrigerat min svenska lite på senaste inlämningsuppgiften. Förövrigt har jag verkligen fallit för det där med polokrage, hur perfekt är det inte för oss med flera hakor att göma en eller ett par av dom där bakom? Haha!
 
4
Hanna Karlsson

Vilka snygga glasögon!

Svar: Men tack! Trivs superbra i dom! Skönt med tunna bågar som nästan inte känns också :)
Madeleines.se

Christina

Jag har då aldrig sett mer än högst en haka på dig. Men passar bra i hög hals gör du ändå ☺🖒

Svar: Söt du är! Lion har ärvt mammas haka han också, haha :D
http://madeleines.se/2015/june/arens-insikter.html
Madeleines.se

Emilia Westerström

Var är den fina spetstopen från 😍 perfekt färg

Svar: Från KappAhl vitaga stories, superfin!! :)
Madeleines.se

Sofie

Hej Madeleine! Jah undrar vad du pluggar :)? Mvh Sofie

Svar: Just nu bara lösa kurser för att komma in på utbildningen jag önskar, men sedan blir det någon typ av grafisk design/marknadsföring eller så som jag ju också jobbar med idag för att få bättre chanser till jobb i Sverige på sikt (jobbar ju fortfarande för Norge) :)
Madeleines.se

Annonsera här »