En liten galning

Så fick vi slå upp ögonen till maj idag. Kan inte helt greppa det, men så himla välkommet. Rullade hem från kalas och grill på landet för någon timme sedan och det kändes nästan som att gräset blivit grönare bara över dagen, poff säger det visst här uppe när det väl tar fart!
 
@MadeleineEnglund
 
Vi firade in våren med majbrasa uppe på norra berget tillsammans med Malin och gänget igår. Proppat med folk och vi som har en liten rymling till son klarar kanske inte helt att ta in stunden. Haha. Han är helt galen. Alltid varit. Visst var Lova busig men inte sådär som lillebror. Han är som en av- och påknapp, ibland kan han sitta och pilla med kottar och pinnar hur länge som helst, men oftast bara springer han. Fort utan att vända sig om. Ibland gömmer han sig också och fnissar när jag ropar och jag får ju hjärtstillestånd, haha.
 
Men, mysigt för Lova och Jolie att få röja runt lite iallafall. Bill och Bull som egentligen är precis på dagen lika gamla från att de låg i magen. Häftigt. Och detta med valborgsfirande är ju nytt för oss utlandssvenskar, sist jag firade valborg var nog någon gång i tonåren då jag fortfarande bodde i Sverige runda ett!
 
 
Blogg - Norra Berget - Sundsvall - Valborg
3
Johanna

Härliga bilder! :)

Emma

Hej!
Jag och min fästman ska gifta oss i sommar och jag har kikat igenom din bröllopskategori.
Jag undrar vad lokalen heter där ni hade bröllopsfesten, den ser helt fantastisk ut.
Har du även andra tips på lokaler runtom i Sundsvall som ni också kikade på?

Vi gifter oss också i Tuna! :)

Svar: Åh men så mysigt, massa grattis!! Vi hade festen på Nävsta skola som ligger utanför bergsåker, supermysig lokal i lantlig miljö :)
Annars letade vi me ljus och lågor men hittade ingenting som föll i smaken, kanske gamla växthuset vid sidsjö har jag tänkt på nu som vi ju bor här, om de hyr ut :)
Madeleines.se

Eleni

Så fina bilder. Använder du dig av något kollage/app för att få ihop bilderna i avlång storlek? Eller fixar du det bara själv i fotoprogram? Min app jag oftast använder gör bara bilderna fyrkantiga och då kapas ju mina bilder för det mesta. Vilket i-landsproblem, haha.

Svar: Nej alltså hon perfektionisten här sitter ju och pillar i photoshop, haha! Så förstår i-landsproblemet fullt ut!! :D
Madeleines.se

Annonsera här »