En sommarhelg

Fler som nyper sig i armen och har njutit av sommarvärmen denna långhelg? Jag jobbade förvisso fredagen, men fy tusan vilka dagar vi haft - fram och tillbaka mellan stan och svärföräldrarna på landet!
 
 
Barnen fick en varsin solhatt och ni kan ju gissa om lillebror aka lilla hattmannen var lycklig över en ny som passar? Han ju levde i sin långt in på hösten förra året och hittade den, överlycklig, när vi flyttade men blev ju lagomt besviken när den knappt gick på, haha.
 
Helgen då. Vi har hunnit med både en natt på tu man hand då de små sov hos farmor, hängt ute i gräset på hundutställning med Mickes syster, slipat alla utemöblerna, planterat och fixat, och så körde vi man tager vad man haver i solskenet idag och drog ut det största vi hittade i farfars bod och fyllde med vatten. Lova hoppade studsmatta på vattenspridare med grannarna och alltså jaaaa, klyschigt jag vet, men detta är ju livet!
 
 
5
Stugan på fjället

Låter alldeles underbart!
Fina bilder, som vanligt👍🏼😍

Svar: Men tack snälla! Och jaaa, helt underbart :D
Madeleines.se

emiza

fina bilder

Svar: Tack 🙏🏼
Madeleines.se

Eleni

Var kommer Lovas underbara klänning ifrån? :) Åh, så fina bilder i övrigt också. Vill med kunna, haha.

Svar: Åh den är gammal från KappAhl! Älskar leoprints på henne men känns som det är svårt att hitta nu? Kikade efter nya leotights härom dagen men fanns ingenstans :/
Madeleines.se

jcp.blogg.se

väldigt vackra bilder!

Svar: Tack snälla!
Madeleines.se

Anonym

Älskar dom bilderna! 💕 💕 farmor

Annonsera här »