Traditioner här och där

Se på hon här då, lilla susaren som fick sig ett par inlines i lördags och bara staplade iväg. Så himla stolt. Vi åkte lite på soldäcket här hemma först men tog turen ut ganska snabbt så hon skulle få åka runt ordentligt.
 
 
Konstigt att bo i Sverige nu som det är Norges allra största högtid imorgon. 17 mai. Vi hinner tyvärr inte ner i år eftersom att vi ändå ska neråt för student och namnfest om ett par veckor, men vi får fira lite här hemma imorgon istället och satsar på kommande år!
 
Det känns superviktigt för oss att hålla i en del av det norska, precis som det var att hålla i det svenska då vi bodde i Norge. Barnen är ju trots allt födda där och har bott sina allra första år där. Häftigt ändå, och vilken mix de är, med Micke som är halvt fransk, jag som är halvt finsk, och så hälften svenska såklart men födda i Norge.
 
Nej, nu ska jag smita iväg för samtal på båda avdelningarna på förskolan. Vi har haft en liten dipp på fröken senaste tiden som jag tror plötsligt landade och blev lite förvirrad i allt det nya, men det känns som att det går åt rätt håll nu iallafall!
 
3
Annica

Trevlig 17 maj på er!

Själv blir det resa till norrland för min del i sista helgen nu i maj. Min pappa dog 2 maj :-(

Svar: Vad tråkigt att det är på grund av det :( Beklagar sorgen!
Madeleines.se

Jossan

Så härliga bilder!! :)

Svar: Tack snälla :D
Madeleines.se

Nina

Vad är det där för lekpark månntro?

Svar: Det är förskolan ute vid Klingsta, de har sån bra "väg" som går runt och runt så att hon skulle få öva, mannen är ju där utifrån :)
Madeleines.se

Annonsera här »