Första advent

Sista söndagen i november och vi fick tända första ljuset idag. 4 söndagar kvar till julafton och i år bestämde vi oss för att inte stressa alls och klickade hem födelsedagspresenter och julklappar till barnen förut. Och så åkte den där traditionen med julstumpor upp på väggen och är färdiginslagen fram till julafton så vi slipper sitta med det sen. Så skönt.
 
 
Annars då? Vi har ägnat denna advent åt att kika på tomter och snart säger hjärtat ja även fast magkänslan säger nej. Jag är så redo att flytta helst igår, det var ju delvis därför vi flyttade till Sverige från första början och nu har det snart gått 1 år, men samtidigt vill vi ju bo i huset vi bygger för alltid. Så ja, jag antar att det gäller att fortsätta ha is i magen och hoppas på att VÅR tomt snart dyker upp. Det där med att ändra allt på nytt när barnen etablerat sig i nytt land känns så långt borta, så vi vill hålla oss på denna sida av stan, där Micke är uppvuxen, men blir ju förståss lite extra begränsade i det..
 
Äsch, söndagsbabbel - nu har jag blivit lovad massage efter yogan, min man alltså!
 
 
4
JUNITJEJ

Så fina strumpor!

rostfritt stål kran

Ja dom var snygga!

Natalie

Vad spännande med husbygge! Vilken typ av tomt söker ni? Vi kollade på flera tomter innan vi tillslut bestämde oss för den vi köpt idag. Stundvis kändes det hopplöst, men så här i efterhand känner vi att det var värt all väntan... :)

Svar: Så gott att höra att det var värt väntan ändå. Inser förstås det själv, men samtidigt är man ju såå ivrig! Vill ändå det ska bli rätt, såklart, så ja vi väntar tålmodigt på den där perfekta tomten intill ängarna ute där mannen är uppvuxen. Det är ju så himla mycket berg och skog här uppe, och jag vill ha det öppet vilket visst inte gör det det allra enklaste ^^
Kram!
Madeleine Englund

Helena S

Woow, vilka fina strumpor!! Får man lov och fråga var du köpt dem?

Svar: Åh men såklart! De är från Maileg, har dock några år på nacken :)
Madeleine Englund

Annonsera här »