Norrlandssnö

Tror det är omöjligt att inte älska vinter när man bor i Norr. Det är liksom som gjort för snö här uppe, med alla berg och granar och solen som är sådär soft hela dagen den är framme. Tog dessa bilder i farten förut och sen har vi bara hängt ute hela dagen. Iskallt men så gott för kropp och själ!
 
 
Min svärmor ringde förut och sa deras granne hade hittat mitt bankkort i snön på landet. Som jag visst tappat i söndags när vi var i skogen, och det har ju kommit galet med snö efter det så vad är oddsen? Så jäkla sjukt! Och tacksamt!
 
Nu ska vi snart laga tacos, men först värma småfrusna fötter under filt på soffan. Härlig lördagkväll allihop, kul att ni är så många som kikar in även om det ekar lite mellan uppdateringarna ibland. Kram från oss!
 
5
Anonym

Ååh.., Så fine bilder og nydelige barn !! Allerede et år siden du tok de fine bildene av mini minier i Maridalen! Du må si fra om du planlegger en Oslotur til våren og vil ha fotooppdrag! God lørdag til dere! Klem, Birgit

Svar: Men fina du, tack snälla!! Lovar att säga till, det blir kanske kanske en tur i vinter, men annars till våren/sommaren <3 Kramar till dig och barnen!
Madeleine Englund

FREEDOMtravel

Vilka fina bilder! Och härligt ser det ut! Jag gillar oxå snö. Det enda jag inte gillar är slask...

Svar: Helt enig! Tack och lov är det liiite mindre av den varan här uppe jämfört med i Oslo :D
Madeleine Englund

Emma

Å vilka underbara bilder! Hur gör du för att få så fin färg nu i snön?
Tycker jag provat alla möjliga olika inställningar men det är helt galet svårt att få till med den ljusa snön :-( (eller så beror det helt enkelt på att jag inte är så bra på det... haha)

Svar: Åh tack!! Fotar du i raw-format? Då är det enkelt att justera temperaturen i efterhand, jag gör så gott som alltid det och speciellt på snöbilder :)
Kram!
Madeleine Englund

beccalundin.blogg.se

Underbara bilder, Norrland är fint.
Vilken tur du hade med ditt bankkort.

Svar: Underbart och liksom gjort för vinter! Och jaaa, eller hur!
Madeleine Englund

Andrea

Åh vilka fina kort. Vad har du för objektiv här. Ska köpa ett nytt och gillar din stil. Vore grymt tacksam för svar.

Svar: Ett Sigma ART 50mm f/1,4 - älskar det! :)
Madeleine Englund

Annonsera här »