Stengods

Har ni sett så fina? Älskar stengods och färgen är ju underbar. Vi hade 3 kaffekoppar, eller ja 4 men den ena läcker i botten, som vi varvat här hemma, haha. Så dessa satt minst sagt fint att fylla upp med.
 
 
 Brrr, vilket ruggväder vi haft idag. Lova simmade typ runt i en vattenpöl och levde livet när jag hämtade upp henne förut. Haha. Alltså är det fler som får tillbaka foglossning vid kyla eller dåligt väder? Jag har det fortfarande efter graviditeten med Lion. Pratade med Malin om det i helgen, så sjukt att man liksom finner sig i det som att det skulle vara en självklarhet för att man burit ett barn. Att man ska ha lite ont, typ? Jag måste fortfarande sova med en kudde som stöd, bara en sån sak...
 
Nåväl, nu ska de små i säng efter namnsdagsfika för pappan. Helg imorgon och jag faktiskt till huvudstaden tur och retur på lördag - kul!
 
8
Mie

vad snygga, var är dem ifrån? :)

Cherie

Åh vad snygga! Ser ut att vara goda att dricka varm choklad ur :)

Anna

Underbart fina! :)

Anonym

åh vilka fina muggar vart har du köpt dom o pris? :)

Anna-mamma till Vincent och Alex

Jag har med problem med fogarna efter senaste graviditeten, på torsdag är det ett år sedan <3. Det är drygt att man till och från, ibland dagligen har ont. Hoppas på att det går över. Kram

Göteborgsmamman

Åh, underbara! Tror man under ett tag fick liknande när man lämnade blod så min svärmor har ett par såna hemma. Älskar dem!
Ha en fin dag!
Kram <3

Anonym

Skulle hemskt gärna vilja veta vart du köpt muggarna, så fina😊

Anonym

Skulle hemskt gärna vilja veta vart du köpt muggarna, så fina😊

Svar: De är från Duka och finns på tro det eller ej, City Gross! Till bra pris dessutom :D
Madeleine Englund

Annonsera här »