Nya utmaningar

Igår mötte vi upp våra kära vänner som vi inte sett på alltför länge, Linda, Selma och lilla Colin, för en heldag i Karlstads pärla Mariebergsskogen. Efter lunch på Naturum fick barnen springa på spångarna mot skogen och det är ju så vackert såhär års!
 
 
Vi kör superlugna dagar nere i Värmland. Utehäng, massa mat och några småutflykter. Möttes av århundradets aprilväder när vi kom fram och fick säkert 10cm nysnö lagom till långfredagen. Och vi som packat för vår, haha. Men nu är vi tillbaka på banan igen och jag har till och med hunnit med två vårfotograferingar senaste dagarna, kul!
 
Vi rullar hemåt igen framåt helgen. Är så glad att vi kunde ta ut påsklov med barnen båda två och bara ladda batterierna för våren. Jag har fått ett till jobb som marknadskommunikatör som jag smugit igång med, glädjer mig till att sätta igång på riktigt när vi är tillbaka, få lite kollegor ett par dagar i veckan och komma ut ur hemmakontorsbubblan. Ny fas för oss som familj delvis, men det kommer bli SÅ bra!
 
 
9
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom

Så mysigt! Är en fin park vi har!

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Vilken mysig plats det ser ut att vara :)

Milena

Grattis till nya jobbet! :))) Så roligt!

Anna

Grattis! Har du kvar ditt gamla jobb i Oslo också och kommer jobba dubbelt framöver?

Svar: Tack snälla! Jag kör trippelt - Oslo, detta nya och så fotograferandet med framför allt alla bröllop, tur jag älskar det jag gör 😂👌🏼
Madeleine Englund

Hanna Karlsson

Åh så mysigt det ser ut!

Liv Ringström

Så fina och härliga bilder!
Hade jag sett snö nu så vet jag inte vad jag hade gjort haha!

Novajoh - singel 20-åring med barnlängtan

Vad mysigt! Så fina bilder! kram!

Mia Thelin

Underbara bilder!!👏🏻👏🏻👏🏻

Linda Ph

Så himla underbara bilder!!! :)

Annonsera här »