Det är dags

Se vilka fina stolar jag fyndade för någon vecka sedan. De fick sig en omgång med "washed linen" från Jotun och blev som nya, en till runda bara sedan är de good to go. Det behövdes verkligen några extra stolar här hemma kostaterade vi för ett tag sedan och vi slussade hela klassen till gympasalen för Lovas kalas, haha.
 
 
Hej onsdag och hej februari får vi ju säga idag, eller vabruari. Gruvar mig lite med alla sjukdom som går överallt, haha, men snart kommer vår! Och gissa vad jag ska göra denna vår? Ta det där förbaskade körkortet. Det är dags nu. Fick en extra spark i baken imorse när bussen var sen och vi stod och huttrade i 15 minusgrader, jag och Lion efter att ha lämnat Lova. Det var liksom annorlunda i Oslo när kollektivtrafiken gick mest hela tiden och barnen höll hus på samma ställe om dagarna. Så ja, nu jäklar!
 
Senaste veckorna har jag läst teoriboken och nu ska vi intensiva lite med körlektionerna. Håll tummarna är ni snälla - innan sommaren är planen, heja heja!
 
7
thessas.blogg.se

Hade aldrig klarat mig häruppe utan körkort, iaf inte sen jag skaffade barn :p Så jag förstår dig! Ska hålla tummarna :)

Svar: Haha nej alltså jag vet inte hur vi fått ihop det sedan vi flyttade upp, mannen kör ju men vardagspusslet återstår och det blir extra påtagligt när det är kallt känner jag :D Tack, nu jäklar!
Madeleine Englund

★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh så fina stolar :)

Svar: Eller hur! Gillar att de går i ton nu men ändå har lite olika modeller :D
Madeleine Englund

Johanna

Vilket otroligt vackert bord! Vart är det ifrån? 🌸

Svar: Tack snälla! Det är second hand fyndat det också, tyvärr, så jag vet inte vart det kommer ifrån :)
Madeleine Englund

Marie

Förstår din känsla! Tog tag i det där körkortet efter min föräldraledighet då vardagspusslet drog igång på riktigt. Några veckor plugg och intensivkörning så fixade jag äntligen körkortet! Så stort lycka till! Det här klarar du galant! Heja!

Gunilla

Heja!Heja!💕

Malins Blogg

Men tjihoo så bra det blev med stolarna! Och kortet har du snart gumman, kan du komma ut till mig på landet näääär du vill, hihi <3

Emelie

You can do it! Till sommarn får du köra bilen hit upp å hälsa på då kanske ;)

Annonsera här »