Teoriplugg

Gissa vem som fixat alla delmoment som måste vara godkända inför teoriprovet? Så. Himla. Skönt. Måste såklart underhålla lite men nu tror jag faktiskt att mycket börjar sitta. Och så Astrid då som ska vara med överallt, haha!
 
 
Jag insåg ganska snabbt att jag, förrutom att läsa böckerna då såklart, inte bara kunde plugga med hjälp av körskolans frågor, då jag hade en tendens att memorera frågorna och var lite dålig på att kolla upp vidare i boken. Men så fick jag testa iKörkort, som är en superhjälp på vägen till körkort med alla moment man ska igenom. Där fick jag ju dels frågor som var formulerade på annat vis, och dessutom med inte bara en förklaring till varje svar, utan också med möjlighet att trycka vidare för att läsa inngående direkt på sidan. Älskar det!

Jag har fått en rabattkod att dela med mig av också, alla ni andra som planerar att köra på med körkortet framöver kan ange koden "MADELEINES30" för att få 30% rabatt, den gäller till och med 5 Mars.
 
Inlägget är ett samarbete med ikorkort.nu
4
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Hoppas det går bra för dig :D

Svar: Tack snälla, hoppas jag har det till våren :D
Madeleine Englund

Else-Britt

Skönt att Astrid är så hjälpsam. Lycka till nu, håller tummarna!

Svar: Tack mormor ❤ Och ja, perfekt med en liten pluggochjobbkompis här hemma ☺
Madeleine Englund

sanna hyvärinen

Jag läste aldrig i boken och memorerade bara frågorna och klaradet det :D haha, det viktigaste kan man ju ändå :)

Malin

Jag läste boken en gång, från pärm till pärm och skrev en egen sammanfattning efter varje kapitel. Läste sen min egen sammanfattning och gjorde några testfrågor online. Hade alla rätt på teoriprovet sen. Kändes superlätt men som sagt, då hade jag läst igenom hela boken också. Lite som en spännande roman sådär haha!

Annonsera här »