Weekend

One of those weekends. Snön kom äntligen tillbaka även här denna vecka, så ni kan ju tro vi passat på att hänga utomhus denna långhelg!
 
 
Minus 23 grader i fredags men lite snowracer, spring och varm choklad i backarna fick det bli iallafall. Och igår hängde vi på isen och barnen fick göra premiär på skridskorna. Första gången för i år för Lova, och första gången någonting för Lion.
 
Så härligt det är att få ha vinter i riktigt vinterväder! Älskar när granarna och bergen är täckta av snö, det är ju så vackert här uppe. Nu hoppas vi det ligger kvar länge så vi kan åka skidor till helgen!
 
7
LIENE

Så fin blogg du har :)

Svar: Tack snälla :)
Madeleine Englund

Hanna Karlsson

Åh så härligt det där ser ut. Här töar snön vilket jag tycker är mindre roligt. :-(

Svar: Förstår det! Det är väl en av fördelarna med norr, att det allt som oftast ligger kvar när det väl kommit pga kylan ^^
Madeleine Englund

Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Åh ser ju helt underbart ut :D

Jasmine

En så väldigt vacker bildserie! Kul att se tillbaka på och minnas.
Kram

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Så vackert med snöklädda granar! Och vackert ljus på bilderna! Skönt att vara ute trots kylan, så mysigt det lät med vinteraktiviteterna. :D
Hos mig är snön mer eller mindre borta då vi får plusgrader i tid och otid :/

Emely

I skåne är det strålande sol och plusgrader. Så långt ifrån vinter man kan komma. Mig gör det iof inget då jag föredrar detta men det ser ju fantastiskt ut på dina bilder! Ska det vara vinter ska det ju vara så :)

MALIN SUNDIN - MOM TO BE

vilka härliga bilder

Svar: Tack snälla :)
Madeleine Englund

Annonsera här »