Järvzoo & Workshop

Vilken himla härlig helg vi fick nere i Hälsingland. Älskar att Hälsingland liksom är neråt nu? Känns som vi bor SÅ långt upp i landet, haha. iallafall, vi åkte neråt tidigt på lördagen, hängde på Järvzoo under dagen och checkade in med härligaste tjejgänget för workshop under sena eftermiddagen. Badtunna blev kvällstodo och barnen blir ju i extas av att få sova i stuga, sedan var det full under söndagen och så himla mysigt. För hela familjen. Lova grät och ville inte lämna tjejerna sen, haha lilla gumman.
 
 
Lovar att berätta mer och visa massa bilder när jag fått dom. Har lagt upp en liten tjuvtitt på instagram och för er som inte redan följer den hittar ni mig på @madeleineenglund. Och hörrni, nu har våren kommit till Sundsvall. Solen värmer och gatorna börjar bli snöfria. Hurra, så himla härligt!! Ska passa på att lapa lite sol i uterummet med en kopp kaffe medan barnen leker.
 
Glad onsdag på er!
 
4
Maria

Dina bilder alltså! Alltid så fina ❤️

Svar: Åh, tack <3
Madeleine Englund

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★

Så vackert det ser ut :)

Svar: Otrolig natur här uppe i Norr, blir helt tagen när man kommer upp på höjderna :)
Madeleine Englund

Frida

Hur ofta använder du ditt Sigma 50/1,4 ART i bloggen här? och vad har du för andra objektiv & vad för kamera? :) *Nyfiken*

Sriwanna Salomonsson

Vad mysigt det ser ut :) så friskt och fräscht liksom!

Annonsera här »